Betaalmethoden

Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. Veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken, hiervoor zijn meerdere beveiligingen ingebouwd. Fraude wordt actief tegen gegaan. U kunt bij ons op meerdere manieren veilig betalen:

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

PayPal

PayPal is de veilige, complete en gratis manier van online betalen. U kunt eenvoudig lid worden door u aan te melden bij PayPal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling komt u automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met u PayPal-account en volg de instructies.

Overboeking

Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op de bankrekening van Demmerik 73 stort (via Pay.nl). 

Achteraf betalen (AfterPay)

Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling binnen een aantal dagen na ontvangst van de factuur betaald.

Alle betaalmethoden:

iDeal
Paypal
Overboeking
Bancontact Mister Cash
AfterPay